Kattoremontti Haukipudas

Jos etsit pientä ja paikallista remonttiporukkaa Haukiputaan alueella sijaitsevaan urakkaasi, niin tässä sinulle vaihtoehto. Haukipudas on kotikuntamme, joten voit olla varma että otamme projektisi tosissamme ja teemme niin hyvää jälkeä kuin vain osaamme.

Vuodenajasta riippumatta

Paikallisen työporukkamme ansiosta teemme mielihyvin myös omakotitalojen erikokoisia remontteja, joihin isommat remontointiliikkeet eivät viitsi edes ryhtyä.

Kattoremontit ovat erikoisalaamme, joten osaamme hoitaa kattokorjaukset vaikka keskitalvella. Vaikka kattoremontit ovat pääosaamistamme, teemme täydellä takuulla ja vuosien kokemuksella myös muita remontointitöitä. Tuemme kotimaisia materiaalivalmistajia aina, kun se on vain mahdollista.

Aina avaimet käteen-periaatteella

Remontteihimme kuuluu aina loppu- ja välisiivoukset. Haluamme, että remontti ei pilaa pihaasi etkä joudu ensimmäisenä remontin jälkeen siivoustöihin.

Kattoremontit Haukipudas 

Kokemuksemme ansiosta voimme sanoa, että emme takuulla tyri kattoasi alkuperäistä huonompaan jamaan. Teemme yhtä mielellämme peltikattoremontit ja huopakattoremontit. Remontit sujuvat tähän tapaan:

  • Rakennamme tarvittavat telineet remonttikohteen ympärille turvallisen työskentelyn takaamiseksi.
  • Puramme vanhan kattomateriaalin
  • Suoritamme vesikaton alapuolisille kattorakenteille kuntotarkastuksen
  • Asennamme tarvittaessa uuden katon alle tuuletusrimoja ja muuta vastaavaa
  • Asennamme uuden katon
  • Asennamme kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmän
  • Suoritamme kanssasi lopputarkastuksen
  • Kun lopputarkastus on hyväksytty, viemme jätteet pois
Ilmainen arviointi 

Epäiletkö, että talosi saattaa tarvita remontointia esimerkiksi homevaurion estämiseksi, mutta et ole asiasta kuitenkaan varma?

Kannattaa pyytää meidät paikalle maksutta arvioimaan tilannetta yhdessä. Neuvomme sinua talosi riskitekijöissä ja kerromme sinulle totuuden paikan päällä, etkä sitoudu yhtään mihinkään. Emme yritä myydä sinulle remonttia jos et sellaista oikeasti tarvitse. Tämän me lupaamme.