Siirry sisältöön

Tiilikattoremontit asiantuntevasti Oulussa ja lähialueilla

Lumo Rakennus Oy:n palveluihin kuuluvat myös tiilikattoremontit. Palvelemme joustavasti Oulussa ja lähikunnissa; tarvittaessa saat meidät töihin myös muualle Pohjois-Pohjanmaan alueelle sekä Kainuuseen ja Lappiin.

Tiilikatto on tunnetusti kestävä ja pitkäikäinen sekä kaiken lisäksi tyylikkään näköinen. Tästä syystä se on monen suomalaisen suosikki.

Tiilikaton kunto kannattaa tarkistuttaa säännöllisin väliajoin ja haljenneet tiilet vaihtaa uusiin. Mikäli tiilien pintaan tulee sammalta, on sammalenpoistokäsittely tarpeen. Mikäli tiilikattoon tulee vuoto, kannattaa kattoremontin ammattilainen kutsua paikalle pikaisesti.

Meillä on pitkä kokemus erilaisten kattotiilien asentamisesta myös uusiin kohteisiin. Käytämme BMI Ormaxin tiiliä ja valikoimassa on niin savi- kuin betonitiiliäkin. Korkealaatuiset kattotiilet kestävät erinomaisesti niin pakkasia kuin UV-säteitäkin. Kattotiilien suojapinnoite hylkii vettä ja likaa, joten kosteus tai ilmansaasteet eivät pääse niitä vahingoittamaan.

Autamme sinua mielellämme kohteeseesi parhaiten sopivien tiilien valinnassa. Palvelumme on aina joustavaa ja asiakaslähtöistä. Räätälöimme Sinulle ja katollesi sopivan remonttipaketin.

Tiilikattoremontti

Tiilikattoremonttimme etenevät seuraavasti:

  • Telineiden rakennus remonttikohteen ympärille
  • Vanhan katemateriaalin ja alusrakenteiden purkaminen
  • Vesikaton alapuolisten kattorakenteiden kuntotarkastus
  • Uusien tuuletusrimojen, aluskatteen ja ruodelautojen asentaminen
  • Kattorakenteiden oikaiseminen tarvittaessa
  • Uusien kattotiilien, kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmän asennus
  • Lopputarkastuksen suorittaminen yhdessä asiakkaan kanssa
  • Asiakkaan niin halutessa, voimme kuvata remontin vaihe vaiheelta ja koostaa asiakkaalle Työvaihekuvia -dokumentin.
  • Jätteiden poisvienti.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät tutustumaan korjattavaan tiilikattoosi sekä suunnittelemaan yksittäiset työvaiheet. Annamme työstä myös kustannusarvion. Tiilikattoremontin voimme tehdä tarvittaessa talvikuukausinakin.

Asennamme ja remontoimme tiilikattojen lisäksi myös peltikattoja ja huopakattoja. Meidän kautta voit tilata myös mineriittikattojen asbestipurkutyöt.

Teemme kaikki tiilikattoremontit avaimet käteen periaatteella omakotitaloihin, rivitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Hoidamme siis kaiken alusta loppuun: työn suunnittelun, toteutuksen ja viimeistelyn. Palveluihimme kuuluvat myös muut rakennus- ja remonttityöt sekä sisätiloille että julkisivulle. Käytämme aina kotimaisia ja tasokkaita materiaaleja, jotka kestävät hyvin Suomen ankariakin sääolosuhteita. Työskentelemme asiantuntevasti kohteen yksilölliset ominaisuudet tarkkaan huomioiden.

Puhelin

Kaipaako kotisi uudistuksia? Tilaa remontit ja rakennustyöt Oulun seudulla pitkän linjan rakennusliikkeeltä! Palvelemme joustavasti myös taloyhtiöitä.