Siirry sisältöön

Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet Oulussa ja muualla Pohjois-Suomessa

Lumo Rakennus Oy:ltä saat kattoremonttien ohella sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Myymme ja asennamme sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita kaikenlaisiin kohteisiin Oulun seudulla ja muualla Pohjois-Suomessa. Asennukset onnistuvat joko kattoremontin yhteydessä tai erikseen. Palvelumme kattaa myös uudiskohteiden asennukset.

Kotimaiset sadevesijärjestelmät

Myymme ja asennamme paikalleen laadukkaat sadevesijärjestelmät. Sadevesijärjestelmien tarkoitus on ohjata sadevesi pois katolta, suojata julkisivua ja seiniä likaantumiselta, varjella pihaa eroosiolta ja estää sokkelin vesivahingot.

Voimme uusia sadevesijärjestelmän kattoremontin yhteydessä tai voit tilata palvelun meiltä erikseen. Asennamme sadevesijärjestelmiä myös uudiskohteisiin.

Käytämme laadukkaita kotimaisia Piskon tuotteita, joilla on jopa 50 vuoden tekninen takuu. Pisko-sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon liepeiltä. Puolipyöreä kourumalli ja ulkopuoliset kiinnikkeet takaavat helpon puhtaanapidon. Käytössämme on oma kourukone, jolla saamme kouruista juuri oikean mittaiset.

Värivaihtoehdot sadevesijärjestelmille:
valkoinen RR 20, vaalea harmaa RR 21, harmaa RR 22, tumma harmaa RR 23, tumma ruskea RR 32, punainen RR 29, tiilenpunainen RR 750 ja musta RR 33 saatavilla myös muut RR- ja RAL-sävyt.

Laadukkaat kattoturvatuotteet

Valikoimamme kattaa myös Piskon kattoturvatuotteet. Saat meiltä lumiesteet, kattosillat ja tikastuotteet. Tikastuotteita, kuten seinätikkaita ja lapetikkaita, sekä kattosiltoja, käytetään kulkuyhteyksien rakentamiseen vesikatolla. Katolla on päästävä liikkumaan turvallisesti räystäältä harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille aika ajoin huoltoa vaativille kohteille. Lumiesteitä tarvitaan estämään lumen putoaminen katolta sisäänkäynnin ja kulkuväylien kohdalla.

Pisko-kattoturvatuotteet on suunniteltu skandinaavisiin olosuhteisiin. Ne on helppo ja turvallinen asentaa, ja tuotteet kestävät pitkään. Asentaminen kannattaa jättää kuitenkin asiansa osaavan ammattilaisen tehtäväksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Pidä huolta sadevesijärjestelmäsi kunnosta!

Sadevesijärjestelmästä on syytä pitää huolta, jotta se toimii kunnolla. Rännit on hyvä puhdistaa kaksi kertaa vuodessa, sekä keväällä että syksyllä. Ränneistä poistetaan sinne kertyneet oksat ja lehdet. Samalla on hyvä käydä läpi koko sadevesijärjestelmä liitoksineen ja saumoineen. Myös syöksytorvet on hyvä puhdistaa tukosten varalta.