Siirry sisältöön

Monipuoliset remontti- ja rakennuspalvelut Oulussa ja lähialueilla

Lumo Rakennus Oy tarjoaa katto- ja julkisivuremonttien ohella myös kattavat rakennuspalvelut Ouluun ja lähialueille. Palveluihimme kuuluvat uudisrakentaminen ja erilaiset kodin remonttityöt laidasta laitaan. Palvelualueemme kattaa Oulun alueen lisäksi Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin kokonaisuudessaan. Työskentelemme laajalla alueella asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Hoidamme erilaiset remontit pitkällä kokemuksella. Mikäli kotisi kaipaa laajempaa uudistusta, uusimme sekä sisätilat että julkisivun avaimet käteen -periaatteella. Remontoimme tarvittaessa myös katon. Ota yhteyttä ja kutsu meidät tutustumaan remonttikohteeseen! Palvelemme kaikenlaisissa rakennustarpeissa ja annamme kustannusarvion työstä ripeästi.

Laadukas uudisrakentaminen

Harkitsetko uuden kodin tai vaikkapa piharakennuksen rakentamista? Me tarjoamme laadukasta uudisrakentamista vankalla kokemuksella Oulun seudulla ja muualla Pohjois-Suomen alueella. Vaikka rakentaminen ja remontointi tapahtuu osittain sään ehdoilla, palvelemme joustavasti kaikkina vuodenaikoina.

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaista rakennusprojektia suunnittelet. Autamme sinut vauhtiin ja hoidamme halutessasi uudisrakennusprojektin alusta loppuun. Keskustellaan yhdessä rakennusprojektin parhaasta mahdollisesta toteutuksesta.
Hoidamme myös vanhojen talojen ja asuntojen remontit lattiasta kattoon. Jos remontti vaatii esimerkiksi väliseinien rakentamista tai purkua, hoidamme tilanjaon uudistamisen ongelmitta.

Kodin kattavat remonttityöt

Yrityksemme ydinpalveluihin kuuluvat katto- ja ulkoverhousremontit sekä kodin muut remonttityöt. Vaikka keskitymme ennen kaikkea ulkoremontteihin, toteutamme taidokkaasti remontit myös sisätiloissa.

Hyödyntämällä remontti- ja rakennuspalveluitamme varmistat remontin korkean laadun. Tarjoamme palvelut vuosien kokemuksella, joten voit luottaa ensiluokkaiseen työnjälkeen. Kaikki remonttimme ja rakennusprojektimme toteutetaan myös asiakkaan toiveita noudattaen. Tarjoamme yksilöllistä, asiakkaan tarpeisiin mukautettua rakennuspalvelua. Pyydä tarjous jo tänään!

Puhelin

Uusi kotisi lattiasta kattoon ilman stressiä! Tarjoamme luotettavat remontti- ja rakennuspalvelut Oulun seudulla ja muualla Pohjois-Suomessa – pyydä tarjous!